Divemaster Internship Academy kosten
605
page-template,page-template-page-templates,page-template-page-left-column,page-template-page-templatespage-left-column-php,page,page-id-605,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Divemaster Internship Academy kosten

De PADI duikstages worden vaak aangeboden als GRATIS, maar er zijn altijd kosten aan verbonden voor de kandidaat, zoals bijvoorbeeld accommodatie.

We geloven dat wij de allerbeste duikstages bieden, tegen de laagste prijs.

Onze duikstages bevatten alles dat je nodig hebt om een gecertificeerde PADI Divemaster te worden. Hieronder vind je een voorbeeldprijs, zodat je onze prijzen kunt vergelijken met anderen die bijna het dubbele vragen voor hun GRATIS duikstages!

PADI Rescue Diver tot PADI Divemaster inclusief;
PADI materialen
Basic duikuitrusting
GRATIS gebruik van trimvest, ademautomaten, duikvinnen, wetsuit, onderwater zaklamp, onderwater kompas etc.
GRATIS Poloshirts
GRATIS minimaal 60 duiken
Accommodatie

Al vanaf €999,-

Om je een nauwkeurig kostenplaatje te schetsen hebben we zoveel mogelijk informatie over je nodig. Daarvoor hebben we een eenvoudig online formulier in elkaar gezet dat je binnen 2 minuten kan invullen. Met dit formulier kunnen we voor jou een persoonlijke offerte samenstellen met de beste prijs.

We horen vaak van stagiaires dat ze het vervelend vinden om vele e-mails te moeten lezen en beantwoorden van een duikcentrum om uiteindelijk een prijs te horen te krijgen. Daarom hebben wij ons “persoonlijke offerte” formulier samengesteld. Je krijgt jouw persoonlijke prijs te horen na slechts één mailtje.

Je vind de opties pagina met het persoonlijke offerte formulier hier.

Om te zien wat er GRATIS is inbegrepen in onze duikstages, check onze vergelijkingstabel hier.

Stuur een e-mail voor meer informatie.