PADI Divemaster stage opties
699
page-template,page-template-page-templates,page-template-page-left-column,page-template-page-templatespage-left-column-php,page,page-id-699,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

PADI Divemaster stage opties

Bij de Divemaster internship Academy  bieden we duikstages geschikt voor alle budgetten. Er zijn drie verschillende opties; Budget, All inclusive en Mix & Match.

Budget Optie
De Budget stage heeft alle niet-noodzakelijke elementen geschrapt. Voor personen met een klein budget, of voor hen die graag eerst kennis willen maken met de professionele duikwereld voor er helemaal in te duiken, is deze duikstage ideaal.

Voor meer informatie over de Budget Divemaster stage en en wat er is inbegrepen, klik hier.

All inclusive Optie
Onze All inclusive Divemaster stage bevat alles wat je maar zou willen en nodig hebt om meteen na je duikstage aan de slag te kunnen als duikprofessional. Als jij dus graag als PADI Divemaster zou willen werken, is deze optie perfect voor je.

Voor meer informatie over de All inclusive Divemaster stage en en wat er is inbegrepen, klik hier.

Mix en Match Optie
Met onze ruime ervaring in het trainen van PADI Divemasters en PADI Instructeurs, begrijpen we dat jij graag je stage aanpast aan je eigen wensen. In de Mix en Match optie kan je kiezen voor een betaalbare duikstage, maar wel met die paar extra’s naar jouw smaak. De keuze is helemaal aan jouzelf.

Voor meer informatie over de Mix & Match Divemaster stage en en wat er is inbegrepen, klik hier.


Als je niet zeker weet wat er bedoelt wordt, wat voor jou de beste keuze is of is het allemaal een beetje veel om in je op te nemen, stuur ons dan een e-mail en wij helpen je graag verder met al je vragen.