PADI Divemaster stage
679
page-template,page-template-page-templates,page-template-page-left-column,page-template-page-templatespage-left-column-php,page,page-id-679,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

PADI Divemaster stage

PADI Divemaster stage informatie
Je kan de PADI Divemaster stage in slechts 8 weken doen, of langer, afhankelijk van de tijd en financiën die je beschikbaar hebt. Je kan kiezen voor een langere stage om extra ervaring op te doen als PADI Divemaster of je kan zelfs verder gaan met de PADI Assistant Instructor of PADI Instructor stages.

Wij accepteren alle duikniveaus en zelfs nieuwe duikers, die hun eerste duik nog niet hebben meegemaakt en een nieuwe uitdaging aan willen gaan. Ook leeftijd is geen barrière om een duikprofessional te worden. De minimale leeftijd is 18 jaar, er is geen maximum leeftijd. Wij hebben kandidaten getraind die gestopt waren met werken en de PADI Divemaster stage liepen met 54 jaartjes jong!

Tijdens jouw verblijf bij ons zal je leren om een duikgids te zijn en te assisteren bij het lesgeven. Je leert ook om met klanten en duikstudenten om te gaan, je leert over verschillende kanten van verkoop, klantenservice, onderhoud van duikapparatuur en uiteraard ga je heel veel duiken!
Gedurende jouw stage zal ons team altijd voor je klaar staan om te zorgen dat jij het naar je zin hebt en om je alle nodige hulp te geven.
Alle duiken zijn GRATIS gedurende jouw stage, sommige van onze stagiaires doen wel meer dan 100 duiken! Wij zorgen ervoor dat iedere stagiaire altijd minimaal 60 duiken kan doen.

Ons personeel bestaat uit een PADI Master Instructor, PADI Staff Instructor en PADI Divemaster. Wij zorgen er samen voor dat jouw stage soepel verloopt en dat jij voluit kan genieten en profiteren van alle kansen en ervaringen die je tegenkomt.
Het grootste deel van de door ons getrainde PADI Divemasters zijn verder gegaan in het duiken als werk of in hun opleiding. Sommige van hen zijn nu werkende Divemasters en anderen als PADI Instructeurs.

De stageplaatsen zijn beperkt en op basis van; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
De duikstages lopen het hele jaar door, echter door grote populariteit zijn de plaatsen in de zomer altijd snel volgeboekt. Wij zijn UNIEK in het feit dat we JOU laten beslissen op welke datums jouw stage precies begint! We hebben geen vaste startdatums, bijna iedereen zit tegenwoordig namelijk wel vast aan drukke schema’s. Het is JOUW stage dus de beslissing is aan jou!
Heb jij een duikcertificatie van een andere organisatie dan PADI? Geen zorgen, er zijn cross-overs vanuit alle niveaus, enkele voorbeelden: NOB, BSAC, SSAC, CMAS, FEDAS, SSI, NAUI, SAA, SCOT SAC en nog veel meer. Laat ons weten welk duikniveau jij hebt en wij vertellen je aan welke PADI certificatie dit gelijk staat, of neem een kijkje op de crossover tabel door hier te klikken. 
We hebben stagiaires van 25 verschillende nationaliteiten op onze stages gehad. (Neem maar eens een kijkje op de World of interns plattegrond). The PADI materialen zijn beschikbaar in verschillende talen, ook Nederlands. Wel is enige kennis van de Engelse taal vereist om de stage te kunnen doen. We hebben ook Nederlands personeel, maar doorgaans wordt er vooral Engels gesproken. Geen zorgen als je Engels niet zo goed is, dit zal enorm verbeteren tijdens je stage hier, en wie weet kan je de rest van het personeel en stagiaires nog wel een paar woordjes bijbrengen in jouw taal. Er wordt uiteraard rekening gehouden met jouw moedertaal, we hebben hier zeer veel ervaring mee. Mocht je er ooit niet helemaal uitkomen, dan kan ons Nederlands personeel je verder helpen.

Voorwaarden
Om aan de duikstage te kunnen beginnen, moet je:

 • Minimaal 18 jaar oud zijn
 • Fit zijn om te duiken
 • Klaar zijn voor een levensveranderende ervaring

Wat doe je precies tijdens jouw Divemaster stage?
Alle Divemaster stages worden individueel afgesteld om ervoor te zorgen dat jij het ontzettend naar je zin hebt tijdens je verblijf bij ons. Waar jij je precies mee gaat bezighouden, hangt af van je huidige duikniveau en de PADI cursussen die je nog bij ons gaat doen. Als een beginnende duiker zonder kwalificaties zal je onder andere de volgende bezigheden doen;

 • PADI Open Water Diver cursus
 • PADI Advanced Open Water Diver cursus
 • PADI Rescue Diver cursus
 • Emergency First Responder cursus (Eerste Hulp)
 • PADI Divemaster cursus
 • Minimaal 60 duiken
 • Assisteren in milieuprojecten op verschillende duikstekken
 • Observeren en assisteren bij duikcursussen, zodra je gecertificeerd bent
 • Het gidsen van duiken, zodra je gecertificeerd bent
 • Het ontmoeten van nieuwe mensen en vrienden voor het leven

 

Als je niet zeker weet wat jij kan en mag doen als gecertificeerd PADI Divemaster, neem een kijkje op deze pagina voor de volledige lijst.

Nu je de informatie over onze PADI Divemaster stages hebt gelezen, klik hier om te zien welke opties er zijn.