Buitenland stage vanuit opleiding / recreatieve duikstage
721
page-template,page-template-page-templates,page-template-page-left-column,page-template-page-templatespage-left-column-php,page,page-id-721,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Buitenland stage vanuit opleiding / recreatieve duikstage

Deze duikstage is totaal uniek van de Divemaster Internship Academy in de zin dat we een “recreatieve” duikstage aanbieden.

De stage biedt de kandidaat de kans om 8 weken lang heel veel te duiken en PADI duikcursussen te doen, maar zonder daarbij ook de intensieve PADI Divemaster cursus te doen. Ideaal voor als je een uitgebreide opdracht vanuit school moet uitvoeren.

Het woord “recreatief” staat voor het feit dat alle duikcursussen van PADI onder de PADI Divemaster cursus niet professioneel zijn, maar recreatief. De stage die je loopt daarentegen hoeft zeker niet recreatief te zijn, hoewel dit wel mag. Door de Divemaster cursus niet te doen, maar wel stage bij ons te lopen, houd jij meer tijd over voor je stageopdracht of beroepsopdracht.

Veel Nederlandse opleiding geven hun studenten de kans om een buitenland stage te doen, meestal binnen Europa. Omdat Tenerife in de Canarische Eilanden deel uitmaakt van Spanje, hoort Tenerife gewoon bij Europa, en ook de Europese Unie. Voor een vliegreis naar Tenerife heb je dan ook geen paspoort nodig, een normale ID-kaart voldoet. De kosten voor de vliegreizen naar Tenerife vanuit Nederland zijn dan ook erg laag, in vergelijking met andere warme plekken buiten Europa. De Canarische Eilanden hebben het fijnste, zachtste klimaat in heel Europa. Een ideale plek voor jouw buitenland stage dus!

Wij geven je alle tijd, vrijheid en ondersteuning om in samenwerking met jouw opleiding een succesvolle buitenland stage te voltooien. Er zijn veel verschillende aspecten van de duikwereld waar jij gebruik van kan maken om jouw buitenland stage voor jezelf en voor je school naar tevredenheid te voltooien. De indeling van je tijd kan vooraf worden besproken, je kan en mag zoveel of zo weinig tijd in de duikcursussen steken als jij wilt. Houd rekening met het feit dat je normaal gezien minimaal 2 uur per dag, 5 dagen per week bezig zult zijn met werkzaamheden en duiken in en rondom de Divemaster Internship Academy. Is jouw stage-opdracht of beroepsopdracht niet zo tijdrovend? Dan ben je uiteraard welkom om meer uren in het duiken zelf te steken!

Het merendeel van het duiken-onderdeel van de recreatieve duikstage is hetzelfde als de professionele duikstage, behalve de laatste elementen van de training en examens.

Bij dit programma is het volgende inbegrepen;

  • 8 Weken accommodatie
  • GRATIS vluchthaven transport
  • Basis duikuitrusting
  • GRATIS gebruik van het grootste deel van de duikuitrusting
  • 60 recreatieve duiken (indien gewenst)
  • GRATIS WiFi
  • GRATIS bedrijfs- poloshirt

Interesse?
Wil je meer weten over deze duikstage? Stuur dan een e-mail voor meer informatie.